Biddies links

Biddies like to work with

Etalagefabriek

Bij de Etalage Fabriek vind je een nog altijd groeiend aanbod van veel diverse aanbieders! Wij zijn trots en heel blij dat we ook onze artikelen aan kunnen bieden in deze geweldige winkel in het hart van ons eigen Delft!

Ondernemen is goed, verantwoord ondernemen is beter. De Etalagefabriek streeft naar duurzaamheid en hergebruik. We verkopen items van goede kwaliteit en duurzame materialen, nieuw, gerecycled en tweedehands. Mooie dingen die helemaal passen in de levensstijl van nu.

 

Zijdar-Natural-Silk-Zijde-Stoffen-Specialist

Wij zijn dol op Zijdar, goede service, prachtige materialen en ook nog eens gegarandeerd diervriendelijk verkregen. Ben je op zoek naar natuurlijke producten zoals zijde en wol, dan moet je zeker eens Zijdar bezoeken!

ZIJDAR Natural Silk bestaat sinds 1982 en biedt een uniek concept op het gebied van zijde en textieldesign. Geen dag én geen klant is hetzelfde bij ZIJDAR Natural Silk. Met ons portfolio van honderden zijden stoffen, katoenen, linnen, wollen, zijde-mixen en andere naturals zoals hennep en ramie is er altijd een passende stof voor jouw project of toepassing. Aanvullend hebben wij een enorm assortiment aan shawls en zijden accessoires, en daarnaast ook viltmateriaal & zijde-schilder benodigdheden. Met een archief aan technieken en voorbeelden inspireren we waar nodig. Wij denken graag met je mee. Samen met ons scala aan verfstoffen maak je jouw unieke textieldesign.

content_swan

Een van de markten waar wij heel, heel graag aan meedoen, is SwanMarket. De aanbieders op de Swan Market zijn zeer divers, maar hebben allemaal een ding gemeen: het zijn allemaal creatievelingen. Je komt de mooiste en leukste creaties tegen en daarnaast is er allerlei lekker eten en live muziek. Kortom, het is een heel erg leuke dag uit! Wil je een leuke dag, waarin je winkelen kan combineren met lekker eten en goede muziek? Kijk dan snel wanneer de volgende Swan Market is, misschien zien we je daar!

Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Mode, sieraden, vintage, accessoires, betaalbare kunst, etc. zijn ruim vertegenwoordigd tijdens Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke horeca en live muzikale optredens. De gezelligheid bij Swan Market wordt gecreëerd door de variëteit aan bezoekers; een goede mix tussen jong en oud, stelletjes en gezinnen met kinderen, het loopt door elkaar en maakt plezier met elkaar.

logo-museum-market

Vanaf 15 november kan je Biddies ook vinden op de Museum Market in Amsterdam! Wij zijn heel trots dat we mee mogen doen aan deze geweldige markt op een heel bijzondere locatie. Tussen het Rijks, het Van Gogh en het Stedelijk kan je op de derde zondag van de maand deze unieke markt vinden! We hopen jullie daar te zien 🙂

The Museum Market is an open and free place with stylish stands, lovely people, quality goods, beautiful objects of art and design, good food, outdoor cafes, soft music, green fields, a pond, a playground and… no cues! A great place to shop & meet.

The Museum Market aims to connect the various museums, tourists to the locals and luxury chains to authentic goods. We hope you enjoy the different way to shop & meet!