December!

December is er alweer, is het voor jullie ook zo snel gegaan dit jaar?! We kijken er naar uit jullie misschien te ontmoeten deze maand! We hebben twee evenementen nog dit jaar! De eerste is een thuis wedstrijd. Dinsdag de 13e is het traditionele Lichtjesavond in Delft. De hele stad is mooi verlicht en er is van alles te doen rondom het aansteken van de lichtjes in de grote kerstboom op de Markt. Wij staan, net als vorig jaar, bij De Etalagefabriek! We nemen natuurlijk onze lichtjes en kerstboompjes weer mee. Maar ook onze sjaals en hoofdbanden en wat andere producten! Het lijkt erop dat het misschien gaat regenen, dus kom lekker even binnen bij de Etalagefabriek kijken!

Op zondag de 18e staan we weer op de Museum Market, the Christmas Edition. De Museum Market is altijd al speciaal, maar de kerst editie met de ijsbaan voor het Rijks museum en alle mooie producten van de vele originele verkopers. Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie daar te zien!

Het is een drukke tijd geweest voor ons, niet alleen met Biddies. Helaas heeft dat ook wat effect op hoe vaak we jullie op de hoogte houden van wat we allemaal doen en maken. Maar hopelijk komt daar volgend jaar weer wat meer tijd voor! Er zijn veel nieuwe artikelen en nog meer ideeën voor nieuwe creaties in ontwikkeling. Hou ons dus in de gaten en kom even gedag zeggen als je tijd hebt! Mocht je vragen of verzoeken hebben, neem dan contact met ons op! Tot we elkaar weer zien wensen wij jullie alvast hele warme en fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar toe!

Een greep uit de nieuwe sjaals die we aan het maken zijn:

Biddies

Leave a Reply Text

Your email address will not be published. Required fields are marked *