September update

Het is alweer even geleden dat we een update hebben geplaatst. Het is een drukke periode geweest met vrij veel markten en verkoop (yay!) en tussendoor de laatste beetjes verbouwing (nog steeds niet helemaal af). Daarnaast hebben we een geweldige masterclass kunnen doen bij Sharit, een fantastische ervaring waarover later meer! Gelukkig hebben we ook een weekje in Italië in de zon kunnen inplannen. Al met al hebben we een hele fijne en goede zomer gehad!

De markten de we hebben gedaan waren heel leuk om onze spullen aan te kunnen bieden en omdat we de meest uiteenlopende, leuke mensen en producten tegen komen. Het zijn altijd leuke dagen en het is voor ons een perfecte gelegenheid om jullie te ontmoeten en te kunnen vertellen over onze producten en hoe wij werken. Op de markt kijken wij altijd onze ogen uit, zoveel creatieve mensen die zoveel mooie producten aanbieden zijn een grote inspiratie voor ons. Helaas moeten we in oktober de Museum Market overslaan. Deze is in oktober op de 4e zondag van de maand en helaas kunnen wij er niet bij zijn. In november zijn we weer van de partij. Ikzelf kan er dan helaas ook niet zijn, maar Joyce is er wel en zal worden vergezeld door een van de drijvende krachten die -normaal gesproken achter de schermen- zoveel voor Biddies doet, Joost!

Twee dagen hebben we mogen genieten en leren van Charity. Een masterclass bij Sharit is echt een aanrader. We hebben zo ontzettend veel geleerd en zijn allebei thuisgekomen met een jurk nog vele malen prachtiger dan ik had durven hopen! Daarnaast was het ook nog eens heel erg gezellig en leuk!

Het plan voor de komende tijd is om de website wat beter bij te houden en ook de online winkel bij te werken. Met alle markten die we de afgelopen tijd hebben gedraaid is dat er helaas bij ingeschoten! Hou de site dus in de gaten en volg ons op Facebook en andere social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Biddies

Leave a Reply Text

Your email address will not be published. Required fields are marked *