Tijd voor een update!

Uncategorized

Wij zitten middenin een vrij grote verbouwing van ons huis. Ons huis is ook waar mijn studio en Biddies kantoor is Zoals jullie vast begrijpen, lopen de dingen de afgelopen en komende weken dan ook iets anders dan normaal. Niet alleen lijkt de hoeveelheid stof die een verbouwing brengt eindeloos, ook hebben we veel van onze spullen tijdelijk in de opslag moeten zetten en heel veel moeten uitzoeken en regelen. Maar, binnenkort is de eerste fase klaar en dan hebben we voordat fase 2 begint even een paar dagen rust! Dat houdt ook in dat er dan meer tijd komt voor Biddies! We hebben de website een beetje verwaarloosd de afgelopen tijd, alle tijd die we hadden ging op aan vilten, markt voorbereidingen en administratie. Maar deze mooie dag leek de perfecte gelegenheid om even een lekker plekje in de schaduw te vinden en jullie een beetje bij te praten hier!

Eerst, ter ere van Moederdag, moet ik Joyce noemen. Niet alleen mijn geweldige moeder, ook de ontwerper en maker van 50% van alle artikelen die je bij Biddies kan vinden! Ze maakt de prachtigste ontwerpen en creaties en ik heb zoveel mazzel dat ik haar producten bij Biddies mag verkopen en dat ze bij me is als Biddies naar markten gaat! Hou van jou mam!

We hebben een paar heel erg leuke markten achter de rug! Je kan ons nu elke maand vinden op de Museum Market in Amsterdam. Amsterdam blijft speciaal voor mij en ik vind het heerlijk dat we er elke maand kunnen zijn! De locatie is uniek en op de markt staan zoveel toffe designers dat het moeilijk is om niet heel veel uit te geven elke keer! Je kan ons daar elke derde zondag van de maand vinden, met uitzondering van juni, die slaan we over maar daarover later meer!

De Swan Market, Original Market en Salt Market zijn fantastisch. We zijn daar zo graag omdat de locaties altijd tof zijn en de markten vol staan met allemaal unieke en leuke verkopers. Wij vinden het geweldig om met mensen te kunnen praten over onze producten, uit te leggen hoe we sommige producten maken en te horen wat jullie van onze spullen vinden! Deze markten zitten allemaal in ons vaste bezoek lijst, houdt onze agenda in de gaten om te zien waar we wanneer staan!

Zoals genoemd hebben we een paar weken vrij in juni. We zijn dan ongeveer 4 weken gesloten. Die tijd brengen we door in Amerika, dus stel dat je daar iets bezorgd zou willen hebben van Biddies, neem dan contact met ons op. We kunnen het meenemen en vanaf daar met de post versturen om de kosten wat te drukken!

Voordat we vertrekken is er echter nog meer dan genoeg tijd om langs te komen, te neuzen en te shoppen! Kom naar onze Etsy winkel of kom gezellig langs op een van de markten!

Biddies

Leave a Reply Text

Your email address will not be published. Required fields are marked *